Поділитись:

Одним із загиблих пілотів Су-27УБ виявився американський військовослужбовець (відео)

Середа, 17 жовтня 2018, 06:24

Американський військовослужбовець був учасником в інциденті з аварією винищувача Су-27 в Україні, підтвердили у ВПС США.

У Військово-повітряних силах США офіційно підтвердили участь американського пілота в інциденті з літаком Су-27УБ в Україні. Про це у вівторок, 16 жовтня, повідомила прес-служба ВПС США в Європі і Африці, – передає Корреспондент.net.

"Ми інформовані про повідомлення про загибель з американської сторони і можемо підтвердити, що військовослужбовець США брав участь в даному інциденті. Наразі триває розслідування, і ми будемо надавати додаткову інформацію", – йдеться в офіційному повідомленні на сайті відомства.

Нагадаємо, під час міжнародних навчань Чисте небо - 2018 зазнав аварії український винищувач Су-27УБ. Катастрофа сталася близько 17:00, в районі с. Уланів, між населеними пунктами Бердичів і Хмільник (Вінницька область).

При цьому були виявлені тіла двох пілотів. За непідтвердженою офіційно інформацією, одним із пілотів на борту літака міг бути американець. В рамках навчань Чисте небо американські пілоти ділилися досвідом з українськими колегами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТРАЙК ПІЛОТІВ RYANAIR: СКАСУВАЛИ БЛИЗЬКО 400 РЕЙСІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів