Поділитись:

Нік Вуйчич вперше відвідає Львів

Четвер, 18 жовтня 2018, 04:26

28 жовтня у Львові вперше виступить всесвітньо відомий мотиваційний спікер, автор бестселерів Нік Вуйчич з програмою "Життя без обмежень". Про це інформує 24 канал.

Хто такий Нік Вуйчич

Чоловік народився без рук і ніг, однак це його не зламало – він знайшов силу реалізувати себе, а тепер надихає своїм прикладом тисячі людей. Нік не тільки живе повноцінним і насиченим життям, а й допомагає іншим знайти мотивацію, силу та віру.

Коли і де відбудеться виступ Ніка Вуйчича у Львові

Живий виступ спікера відбудеться 28 жовтня на стадіоні "Арена Львів" о 18:00.

Це буде уже шостий візит Вуйчича в Україну. Цього разу він виступить із натхненною промовою у трьох містах-мільйонниках: Львові, Одесі, Києві та підтримає ініціативу українців щодо безпечної школи.

У своєму виступі на Арені Львів Нік Вуйчич поділиться таємницями свого успіху та розповість, як він став щасливим батьком чотирьох дітей, дбайливим чоловіком та всесвітньо відомим спікером.

Крім того, спікер говоритиме про те, як знаходити в собі сили рухатись далі в наших економічних і політичних умовах, як не здаватися й вірити, що можна досягти більшого.

А ще ви почуєте про цінність життя як такого (боротьба проти самогубств серед молоді й дорослих), про те, що все можливо.

На виступ можна прийти родиною, оскільки подія зорієнтована на аудиторію різного віку, статусу, стану здоров'я.

Квиток вартістю 150 гривень можна придбати за посиланням або ж в касах "Гастролей" у кожному районі Львова.

Студенти отримують промокод на 30% знижки на квитки. Деталі за посиланням.

А також безкоштовні квитки зможуть отримати люди з інвалідністю, малозабезпечені і багатодітні родини, бійці АТО та їх родини. Деталі за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НІК ВУЙЧИЧ ДОПОМОЖЕ БОРОТИСЯ З ЦЬКУВАННЯМ В УКРАЇНСЬКИХ ШКОЛАХ

Надрукувати
мітки:
коментарів