Поділитись:

"Укрзалізниця" показала новий експрес: відтепер з Києва до Борисполя добиратися буде зручніше (фото)

Вівторок, 23 жовтня 2018, 00:23

"Укрзалізниця" показала новий експрес Київ-Бориспіль.

Опубліковано фото нового дизельного поїзда "Укрзалізниці", який буде курсувати маршрутом київський вокзал – аеропорт "Бориспіль", повідомляє Економічна правда.

"Такі красені будуть курсувати з Центрального вокзалу до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", – написав на своїй сторінці у Facebook в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Він також повідомив, що загалом таких рейкових автобусів буде п'ять, чотири з них курсуватимуть на маршруті Київ-Пасажирський – Бориспіль-аеропорт, і один буде в резерві.

Ремонт рейкових автобусів Pesa, оновлення інтер'єру та фарбування кузовів вагонів "Укрзалізниця" здійснює власними силами у локомотивному депо "Гречани".

Раніше фото нового дизельного поїзда "Укрзалізниці" потрапило у мережу. Транспортний засіб пофарбовано в білий колір, а спереду в нижній частині – в жовтий.

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль" залізничники вже побудували дві платформи з пандусами, звідки будуть відправлятися і куди прибуватимуть рейкобуси, які зв'яжуть повітряну гавань з Центральним залізничним вокзалом Києва.

На залізничному вокзалі столиці також ведуться роботи з облаштування нової платформи для прийому і відправки залізничних експресів в аеропорт "Бориспіль".

"Укрзалізниця" підготувала 5 рейкових автобусів, які їздитимуть за маршрутом Київ-Пасажирський – аеропорт "Бориспіль".

Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня.

Згідно з проектом будівництва, лінія буде прокладена від вокзалу "Київ-Пасажирський" через станцію "Видубичі" до терміналу D аеропорту "Бориспіль".

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УКРЗАЛІЗНИЦЯ" РОЗРОБЛЯЄ СИСТЕМУ, ЯКА ДОПОМОЖЕ КВИТКАМ "ШУКАТИ СВОГО ПОКУПЦЯ"

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
11 березня 2024
19 лютого 2024
07 лютого 2024
18 січня 2024
19 грудня 2023
11 грудня 2023
06 грудня 2023
05 грудня 2023
21 листопада 2023