Поділитись:

Супрун придумала нове значення для популярного мему

Середа, 24 жовтня 2018, 01:22
Супрун придумала нове значення для популярного мему

Очільниця МОЗ Уляна Супрун запропонувала інтерпретувати відомий мем "деб" як ідеальну інструкцію з чхання. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За словами Супрун, пчихати, прикриваючись долонею – не зовсім хороша ідея. Долоня погано стримує небезпечні патогени, які виділяються в процесі чхання чи кашлю, тож вони можуть "подорожувати" на відстані до двох метрів та більше. І це одна з причин, чому грип або застуда так швидко передається іншим людям.

В.о. міністра охорони здоров'я рекомендує обов'язково вдягати хірургічну маску та мати паперові серветки з собою у разі, якщо ви уже захворіли. Однак, якщо хвороба застала вас зненацька, і ви не підготовлені – намагайтеся чхати або кашляти у внутрішню сторону ліктя.

"Щоб захиститися від хвороби не забувайте постійно мити руки, вакцинуватися від грипу, завжди провітрювати приміщення та за можливості проводити більше часу на свіжому повітрі, а також збалансовано харчуватися, повноцінно спати та займатися спортом", – нагадує посадовиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СУПРУН РОЗПОВІЛА, ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ОСІННЬОГО ЗАХВОРЮВАННЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів