Поділитись:

"Мегаполіс-Україна" спростовує свою причетність до російського ринку та олігарха Кесаєва

Середа, 13 січня 2016, 09:02

Представники компанії "Мегаполіс-Україна" на адресу одного з інтернет-видань надіслали офіційну заяву, у якій спростовують інформацію про те, що їхнє підприємство входить до російської групи компаній "Меркурій".

"Інформація про те, що Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" є філіалом російської групи компаній "Мегаполіс" та входить до групи компаній "Меркурій", не відповідає дійсності. Власниками ТОВ "Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" є фізичні особи-громадяни України, Ірландії та Великої Британії. Таким чином, серед прямих або опосередкованих власників Торгової компанії "Мегаполіс-Україна" немає ані російських компаній, ані громадян Росії, в тому числі Ігоря Кесаєва", – йдеться в офіційному повідомленні, яке опублікувало видання Громадське. Волинь.

Представники цигаркового дистриб'ютора запевняють, що вони "здійснюють свою діяльність виключно на території України, згідно українського законодавства і сплачують податки в Україні".

Читайте також "ДАТАГРУП" ПРОДОВЖИЛА ТЕРМІН ЛІЦЕНЗІЇ 4G ДЛЯ РОБОТИ НА ВОЛИНІ

Компанія також у зверненні спростовує звинувачення у підтримці терористів на Сході країни. "Звинувачення у підтримці компанією "Мегаполіс-Україна" російсько-терористичних формувань на Сході України є повністю безпідставними", – йдеться у повідомленні.

На думку представників торгова компанія блокування їх діяльності немає законних підстав. Вони залишають за собою право звернутися до правоохоронців та суду, якщо блокада продовжуватиметься.

Нагадаємо, блокування торгової компанії "Мегаполіс-Україна" розпочалося в ніч з 11 по 12 січня і поширилося на кілька міст України, серед яких Луцьк, Львів, Київ, Рівне, Ковель та Тернопіль.

Читайте також "ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ" НЕ МАЄ ЗБУТУ ЧЕРЕЗ АХМЕТОВА

Надрукувати
мітки:
коментарів