Поділитись:

Активісти контролюють, а поліція стоїть збоку, – заступник мера Устилуга про транспортний колапс

П'ятниця, 16 грудня 2016, 13:53
Активісти контролюють, а поліція стоїть збоку, – заступник мера Устилуга про транспортний колапс

Устилузька міська рада підготувала звернення до Міністра внутрішніх справ, Голови Нацполіції та Голови Держприкордонслужби щодо транспортної проблеми в місті.

Про це повідомила заступниця міського голови Устилуга Світлана Любицька на комісії Волиньради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв'язків та інвестицій 16 грудня.

Вона розповіла, що митний перехід "Устилуг" розміщений в місті. Після того, як прикордонники припинили контролювати сервісну зону перед містом, вся автомобільна черга опинилася на головній вулиці Устилуга.

Світлана Любицька пригадує, що розпорядженням голови ОДА було створено групи активістів, які й контролюють черги зараз. Тим не менше, вона додає, що це не є функціями активістів.

Також заступник міського голови зауважила, що правоохоронні органи жодним чином не допомагають в цій ситуації.

"В нас в громаді є сектор поліції, 9 чоловік. Активісти контролюють чергу, а поліція стоїть збоку і навіть з машини не виходить", – розповідає заступник мера.

Депутат Валерій Курстак додав, що цим зверненням навряд чи вдасться вирішити проблему цілком. Мовляв, потрібно виключити людський фактор.

Тим не менше, члени комісії звернення підтримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ЕКСТРЕННО ВИРІШУВАЛИ, ЯК БУТИ З ТРАНСПОРТНИМ КОЛАПСОМ В УСТИЛУЗІ

Надрукувати
мітки:
коментарів