Поділитись:

Назвали "політика-несподіванку" Волині-2016

Середа, 28 грудня 2016, 13:32
Назвали

Назвали

Регіональним політиком, який несподівано досягнув успіхів у 2016 році, стала нинішній народний депутат Ірина Констанкевич. На декілька позицій нижче відстав у рейтингу, проте отримав високу оцінку експертів, депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський.

Такі дані оприлюднив центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу під час круглого столу на тему "Політичні підсумки 2016 року на Волині: погляд експертів" у середу, 28 грудня.

Зі слів експерта ЦПАВКу Володимира Павлюка, традиційно наприкінці грудня (із 21 до 27 грудня) ЦПАВК провів опитування, у якому взяли участь 28 експертів: політичні аналітики, журналісти, викладачі вищих навчальних закладів, громадські діячі та державні службовці.

Отож, перелік регіональних політиків, які, на погляд експертів, несподівано досягли політичних успіхів у 2016 році наступний:

1 місце – Ірина Констанкевич – 18 балів;

2 місце – Михайло Імберовський – 14 балів;

3 місце – Вячеслав Рубльов – 6 балів;

4 місце – Юлія Вусенко – 6 балів;

5 місце – Олена Твердохліб – 6 балів;

Назвали

Як наголосив експерт Володимир Павлюк, дивний той факт, що Ірину Констанкевич вважають політиком-несподіванкою, адже вона не один рік у політиці та має певні досягнення. Із його слів. можливо на це вплинув той факт, що вона стала народним депутатом.

"Мотивація назвати також у рейтингу Михайла Імберовського була наступна – ця людина очолила фракцію "Самопоміч" в обласній раді. Він один із небагатьох в обласній раді, хто намагається бути конструктивним спікером в опозиції до керівництва обласної ради. Він активно присутній в засобах масової інформації, тому експерти відзначають його, як людину, яка багато чого досягла в політичному сенсі цього року", – сказав експерт щодо депутата Волиньради, який посів у цьому рейтингу друге місце.

Назвали

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 УСПІШНИХ ПОЛІТИКІВ ВОЛИНІ ТА "НЕВДАХ" 2016 РОКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів