Поділитись:

Топ цитат Володимира Гунчика у 2016 році

Середа, 04 січня 2017, 21:00
Топ цитат Володимира Гунчика у 2016 році

Багато хто вважає голову Волинської ОДА Володимира Гунчика злим та суворим чиновником, його регулярно називають "політиком-невдахою" та постійно "звільняють" з посади. А він вже два з половиною роки стабільно керує областю та нікуди не планує йти.

Сайт новин Волині "Конкурент" вирішив пригадати, про що говорив губернатор упродовж 2016 року, та склав свій "гонзо"-цитатник (гонзо – вільний від стандартів) його виразів, який, сподіваємося, викличе у вас лише позитивні емоції.

Топ цитат Володимира Гунчика у 2016 році

***

Всім відомі "солодкі" відносини народного депутата України Ігоря Гузя та Володимира Гунчика. Кому невідомі, скажемо коротко: вони – не друзі. Нардеп регулярно критикував голову, з трибуни Верховної Ради просив його звільнити і взагалі не вірив (та й не вірить, певно) в управлінські вміння губернатора. Гунчик же, своєю чергою, відповідав завжди коротко, щось на кшталт цього:

"Вважаю, що Гузь знаходиться на етапі змужніння, бажаю йому успіху".

***

Володимир Гунчик багато років керував заводом і добре знає, що потрібно вивчати матеріальну частину документів, бо часто саме там є відповіді на всі питання та критичні зауваження, які лунають в його сторону. Отож, наступна цитата саме про це.

"Скептиків прошу вивчати матеріальну частину, а не болтати язиками".

***

Голова адміністрації озер не перепливає, в костюмі не бігає та й на велосипеді його ніхто не бачив. Проте він чітко виступає за здоровий спосіб життя і категорично проти алкоголю під час відпочинку, особливо в санаторії "Лісова пісня".

Читайте також: ТОП "ГОНЗО"-ЦИТАТ ДЕПУТАТІВ ВОЛИНЬРАДИ У 2016 РОЦІ

"Це не заклад, де можна попити "водочку та посмажити шашлик".

***

А ще Гунчик любить творчість Михайла Булгакова.Це стало відомо під час його інтерв'ю в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live".

– З яким літературним героєм ви себе асоціюєте?

– Професор Преображенський.

***

А от "басні" Крилова йому, певно, не до смаку. Як мінімум у виконанні рожищенської влади, яка звинуватила ОДА у неподачі тепла до дитячого садочка.

"Прокололися і шукають причину, не вигадуйте "басні" Крилова".

***

Також Володимир Петрович легко доводить "до сліз" досвідчених чиновників і знається на "наїздах".

"У п'ятницю шановний Юрій Мефодійович (Юрій Горбенко – директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА, – К.) вийшов, сльози на очах, каже, що на нього наїхав голова. Він не знає, що таке "наїхав".

***

Читайте також: ДЕПУТАТСЬКИЙ "БАЗАР", АБО "ГОНЗО-РАДА" (РЕПОРТАЖ)

Ну і наостанок: не будьте крутими. Не любить він цього.

"Я звертаюся до помічників наших нардепів: не будьте крутими".

Довідка:
Гонзо-журналістика – напрямок у журналістиці, що полягає у суб'єктивному, агресивному стилі оповіді з використанням ненормативної лексики, сарказму, перебільшення. Ведеться від першої особи. Репортер виступає учасником подій і описує власні відчуття та емоції, дає оцінки тому, що відбувається. (Вікіпедія)

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів