Поділитись:

Топ цитат Ігоря Палиці у 2016 році

Четвер, 05 січня 2017, 21:00
Топ цитат Ігоря Палиці у 2016 році

Народний депутат України 6-го та 7-го скликань Ігор Палиця у 2014 році очолив Одеську ОДА, а в 2015 вирішив закріпитися на регіональному рівні (щоправда, змінивши Одесу на Волинь) та став головою Волинської обласної ради, якою успішно керував упродовж 2016 року (ну і продовжує керувати, звісно).

Сайт новин Луцька "Конкурент" не мав права обійти стороною особу Ігоря Петровича та підготував гонзо-рейтинг (гонзо – вільний від стандартів) його цитат.

Топ цитат Ігоря Палиці у 2016 році

***

Як виявилося, Палиця абсолютно толерантно ставиться до білорусів, попри те, що вони можуть трохи привласнити української землі.

"В мене до Білорусі нема жодних емоцій, вони борються за своє, а якщо вийде відхопити шматочок чужого – теж добре"

***

Головне, щоб була повага. Так, Володимире Петровичу? (Володимир Гунчик, – "К").

"Нема поваги до облради – не буде й до адміністрації"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

***

Ігор Палиця у 2016 році вирішив навести порядок з нелегальним видобутком бурштину. Він ініціював створення КП "Волиньприродресурс", яке візьме під контроль корисні копалини області, і навіть намагався владнати питання з високопосадовцями у Києві. Але йти на допит він не планує.

"Я був у Києві, говорив з посадовцями, думаєте, хтось спитав, якої допомоги ми потребуємо? Ні. Навіть озвучувати не буду, що мені там сказали, бо доведеться йти на допит"

***

Загалом ситуацію з бурштином потрібно владнати. Або ж Палиця піде, а всім, хто залишиться, буде соромно.

"Ми підемо, а вам потім буде соромно, бо не матимете жодної копійки у бюджеті. Поки ми не об'єднаємося, нічого доброго в цій області не буде, люди нас винесуть, нікому пощади не буде"

***

Про безпеку голови обласної ради не турбуйтеся – там порядок.

"Мені обмеження доступу в обласну раду не потрібне. Мені якась охорона, яка перевіряє, не потрібна. Я сам справляюся з охороною себе, у мене є кому цим займатися"

***

А от про безпеку журналістів голова думає і хоче, щоб вони за це теж переживали.

"Ви, журналісти, не хочете, щоб був порядок. Я готовий зробити так, як ви вважаєте за потрібне. От у вас є акредитація, ви заходите на засідання комісії чи обласної ради. А ви самі не переживаєте, що хтось принесе щось, залишить, вийде, а воно потім зірветься? Ви за це не переживаєте, коли там перебуваєте? Не все ж піар! Є якісь логічні речі, які треба втілювати в життя. Порядок – це логічна річ. Який він має бути – треба обговорювати"

***

Ну і на десерт – 50 грамів міцної настоянки для депутата Сергія Слабенка. При чому під час сесії.

"Слабенко, хоч спробувати?"

Довідка:
Гонзо-журналістика
– напрямок у журналістиці, що полягає у суб'єктивному, агресивному стилі оповіді з використанням ненормативної лексики, сарказму, перебільшення. Ведеться від першої особи. Репортер виступає учасником подій і описує власні відчуття та емоції, дає оцінки тому, що відбувається. (Вікіпедія)

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів