Поділитись:

Пирожик нагадав Гунчику анекдот про Пєтьку й Чапаєва

Понеділок, 23 січня 2017, 14:40
Пирожик нагадав Гунчику анекдот про Пєтьку й Чапаєва

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик вважає, що закиди голови Волинської ОДА Володимира Гунчика щодо поганої роботи комісії з відбору інвестиційних проектів – непрофесійні та повинні були б адресуватися його підлеглим.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Якщо керуватися алогічною логікою пана Гунчика, виходить, що це комісія винна в тому, що РДА та структурні підрозділи ОДА досі не подали заявок?! Невже пан Гунчик ними вже не керує, перекладаючи цю ношу на Пирожиквходять заступник голови ОДА Сергій Кошарук, керівники структурних підрозділів Іван Мирка, Юрій Кресака? Чи, може, представники від ОДА в цій комісії, які є підлеглими Гунчика, теж уже вийшли з його підпорядкування? У переддень його звітування в обласній раді…

Так і хочеться сказати, що недолугості людській немає меж. Як можна давати оцінки роботі комісії, якщо вона не проробила ще й половини тієї роботи, левова частка якої має розпочатися після завершення терміну подання заявок?" – обурюється перший заступник.

"Це нагадує мені анекдот про Чапаєва й Петьку, які перепливають ріку, а Пєтька весь час сумнівається, чи вистачить сил допливти до іншого берега… Коли вже пропливли за середину, Чапаєв раптом каже: "Ні, Пєтька, таки не допливемо, вертаймося", – додав у своєму дописі Пирожик.

Посадовець звернув увагу, що до складу комісії входять заступник голови ОДА Сергій Кошарук, керівники структурних підрозділів Іван Мирка, Юрій Кресак, до яких Гунчик мав би апелювати в першу чергу, оскільки саме вони повинні були б стимулювати подавати проекти.

"Вчіть матеріальну частину", – поіронізував на завершення Пирожик.

Читайте також: КОМІСІЯ ПИРОЖИКА НЕ СПРАВИЛАСЯ З РОБОТОЮ, – ГУНЧИК

Ч

Надрукувати
мітки:
коментарів