Поділитись:

Волинський бізнесмен пропонує ввести смертну кару

Неділя, 24 січня 2016, 11:20
Волинський бізнесмен пропонує ввести смертну кару

Власник деревообробної компанії "Цунамі" Володимир Вдовенко пропонує терміново вводити смертну кару для високих ешелонів влади і суддів в тому числі.

Ще й за принципом "вибіркового правосуддя", "яке вони створили і ним користуються по сьогодні".Про це він написав на своїй сторінці у Facebook - повідомляє "Таблоїд Волині".

"Панове, коли в країні війна, то смертна кара для вас, злодіюки, потрібна, як хворому свіже повітря. Поки не наведем в країні лад, доти потрібна смертна кара. А вироки виконувати на місцях де гинула Небесна сотня, привселюдно, з дотриманням правосуддя розділу 7 Конституції України(вже зміненої)", – пише бізнесмен.

Він вважає, що тільки такі зміни і дії будуть дієвими для створення передумов для залучення в Україну "дешевого фінансування" та справжніх інвестицій.

"А наші пограбункові банки Бені, Сені, Петі і т.д. нехай самі користуються своїм грабунковим ресурсом. А заміна вивісок типу "Вища рада юстиції" на "Вищу раду правосуддя", це на дурачків, тому,що вони ще більше узурпують владу в руках президента", – додає Вдовенко.

Також в коментарі "Таблоїду Волині" він зазначив: "Хай влада бачить, до чого нарід довела, от тільки шкода, що прості люди Інтернетом не мають можливості і навиків користуватись. А багатим держслужбовцям і крадіям депутатам мої думки не до вподоби".

Надрукувати
мітки:
коментарів