Поділитись:

MONATIK поїде в Москву із сольним концертом

Четвер, 02 лютого 2017, 11:05

MONATIK виступить в нічному клубі Москви "Soho Rooms".

Концерт запланований на 4 лютого, – повідомляють на сторінці закладу.

Як сказано в анонсі, зараз MONATIK активно працює над сольним проектом і є "новим проривом на російській сцені".

Soho Rooms – це єдиний концертний майданчик Москви, який протягом 8 років тричі на тиждень організовує виступи найпопулярніших російських і зарубіжних зірок.

До слова, Дмитро Монатік родом з Луцька. Це український російськомовний співак, танцівник, автор пісень, композитор.Брав участь в шоу "X-Фактор", "Танцюють всі", "Зірковий ринг", був тренером на проекті "Голос країни. Діти 3".

Нагадаємо: у Луцьку тривав скандал із виступом Потапа та Насті Каменських. Вінрозпочався наприкінці березня з критичного висловлювання активіста Ігоря Алексєєва з приводу майбутнього виступу артистів.Тоді жваво обговорювалося питання заборони українським "артистам-зрадникам, які заробляють у Росії", виступати в Луцьку. Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик зазначив, що не підпише дозволу на проведення концерту у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Аби концерт в Луцьку таки не зірвали, організатори концерту вирішили перенести виступ до іншої області. Лучани на концерт відправилися, щоправда і тут не обійшлося без сюрпризів: луцькі активісти провели лучан, які поїхали у Рівне на виступ дуету, під марш "Прощання слов'янки".

Після концерту Потап і Настя Каменських зібрали прес-конференцію щодо скандалу та скасування луцького концерту.

Надрукувати
мітки:
коментарів