Поділитись:

"Маски-шоу" для волинських лісівників (фоторепортаж)

Понеділок, 20 лютого 2017, 13:36

Луцьк стає центром проведення обшуків. Вслід за обласною радою, люди в масках навідалися до приміщення Волинського обласного лісового та мисливського господарства.

Про це у понеділок, 20 лютого, "Конкуренту" стало відомо з власних джерел.

Для того, щоб пересвідчитися у правдивості інформації, журналісти прибули на місце події, де побачили кількох бійців Нацполіції в повному спорядженні. В приміщення нікого не пускали пояснюючи це тим, що Департамент державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України проводить слідчі дії.

Намагався потрапити в середину екс-депутат Волинської обласної ради Володимир Латковський, який нині займається підприємницькою діяльністю пов'язаною з вирубкою лісу.

"Не дають людям працювати. Людина реально хоче щось робити, а вони заважають", – колишній обранець громади.

Згодом, прес-секретар лісників Світлана Думська повідомила, що слідчі Управління захисту економіки у Волинській області під керівництвом прокуратури області опрацьовують матеріали в рамках кримінального провадження, порушеного за фактом начебто незаконного використання ДП "Ковельське ЛГ" земельних ділянок, які нібито належать до території військового полігону Повурськ.

Через дві години з початку обшуків, кілька слів журналістам сказав і начальник управління Олександр Кватирко.

"Вилучають документи по військових лісах. По суті, крім того, що заважають працювати, більше нічого не роблять", – зауважив керівник.

Надрукувати
мітки:
коментарів