Поділитись:

Заступника Гунчика порівняли з мавпою

Вівторок, 28 лютого 2017, 16:15
 Заступника Гунчика порівняли з мавпою

На пленарному сесійному засіданні звернення міськради до Верховної Ради, Президента України та Кабміну щодо підтримки торговельної блокади на Сході лідер фракції "Солідарність" і заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук запропонував внести до нього додаток.

Про це повідомляє Район.Ковель.

"Наш голова фракції "Солідарності" робить якийсь новий додаток, який хоче… хоче себе посадити і, може, знаєте, як та мавпа, і красівим, і розумним. І туда бігає, і туда бігає. І він не може зрозуміти, що він хоче", – сказала у мікрофон з президії секретар ради Віра Федосюк, назвавши додаток "брєдом".

"Віра Іванівна, ідіть у відставку! Вона має йти у відставку!" – крикнув з місця депутат з фракції "УКРОП" Володимир Косцьов'ят.

Лідер місцевої "Солідарності" попросив у голови Олега Кіндера дозволу виступити, той не відмовив.

"Шановні колеги, я уже звик, як і більшість у залі, до різких висловлювань цих людей, які в президії. Сьогодні підтвердження тому було не один раз. Наче й звик, але з другої сторони й не можу звикнути, щоб… хтось порівнював з тваринами…", – мовив Сергій Кошарук і розкритикував владу міста за дуже сумнівні дії.

Надрукувати
мітки:
коментарів