Поділитись:

"Регіонали" і комуністи орендують офіси в Ковелі за пільговими цінами

П'ятниця, 12 травня 2017, 17:34

Партії регіонів та Комуністична партії продовжують вести активну діяльність в Україні.

Зокрема, ПР та КПУ досі орендують комунальні приміщення в низці регіонів України. Про це заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель,
– інформує прес-служба комітету.

"На сьогодні окремі міські ради фактично дотують ПР та КПУ, надаючи їм комунальне майно за пільговими цінами. При цьому ці партії є фактично мертвими, а їх діяльність активно вивчають правоохоронні органи та СБУ", – зазначив Олексій Кошель.

Партія регіонів орендує комунальні приміщення в 6 областях, переважно на Сході України: у містах Бахмут (Донецька обл.), Мелітополь (Запорізька), Горішні Плавні, Лубни (Полтавська), Ромни (Сумська), Первомайський (Харківська) та Ковель (Волинська). Комуністина партія України орендують офіс в місті Токмак (Запорізька обл.)

Партія регіонів та Комуністична партія України також ведуть іншу діяльність, що відображена у їхніх фінансових звітах. Так, за І квартал 2017 року Партія регіонів загалом витратила на свою діяльність 26 тис. гр, з них всі кошти пішли на послуги зв'язку. На рахунки ПР також надійшло 30 тис. грн внесків. КПУ витратила в ІІ кварталі 2016 року на власну діяльність 394 тис. грн.

Загалом, як зазначено у звіті КВУ, на сьогодні за пільговими цінами партії орендують офіси у 41 місті обласного значення України. Як правило, вартість оренди становить символічну ціну в 1 грн. на рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів