Поділитись:

Чи причетний до смороду в Луцьку відомий виробник ковбас

Субота, 27 травня 2017, 12:53

Керівник ТМ "Дмитрук" Олег Дмитрук прокоментував інформацію щодо причетності м'ясопереробних підприємств до поширення неприємного запаху в Луцьку.

Про це він написав у мережі Facebook.

Олег Дмитрук зазначив, що підприємство спеціалізується виключно на переробці м'ясної сировини для виробництва м'ясоковбасних виробів. Жодної діяльності, що пов'язана із забоєм великої рогатої худоби (ВРХ) та інших свійських тварин, у ній не проводилось. Відповідно відходи (нечистоти) від такої діяльності відсутні.

Зі слів директора, від початку роботи компанії вивезення виробничих стоків здійснювала підрядна організація. Через три роки підприємство придбало власний транспорт та уклало договір з КП "Луцькводоканал" щодо скиду виробничих стоків у спеціально відведених місцях, після потрапляння у які вони автоматично потрапляють до центральних очисних споруд Луцька.

Також Олег Дмитрук зауважив, що виробничі стоки діяльності компанії складаються на 70 % з води, що охолоджує готові вироби після термічної обробки, та на 30 % з води, що йде на замивку технологічного обладнання і побутові потреби персоналу.

"Сьогодні вранці, сівши в авто та під'їхавши до колектору зливу води на вул. Мамсурова (куди зливають різного роду відходи всі інші спеціалізовані засоби зі всього міста і не тільки), а також до фільтраційних полів, що знаходяться по вулиці Львівській, чітко зрозумів "звідки дує вітер". Отож, звертаюсь до свідомих громадян та до жителів міста, котрі хочуть розібратись в проблемі та її вирішити, не полінуватися та проїхатись як на вулицю Мамсурова, так і на вулицю Львівську", – йдеться у дописі.

Що ж стосується перебування автомобілів компанії поруч з колектором, то, зі слів директора, усі зливи відбуваються відповідно до графіка договору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКИХ "М'ЯСНИКІВ" ЗАПИТАЮТЬ, ЩО ВОНИ СКИДАЮТЬ У КАНАЛІЗАЦІЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 січня 2024
27 вересня 2023
26 вересня 2023
23 вересня 2023
09 серпня 2023
31 травня 2023
06 липня 2022
16 грудня 2021
08:48
09 грудня 2021
03 серпня 2021
13:05