Поділитись:

Поліщук сказав, хто може поновити Вусенко на посаді секретаря Луцькради

Вівторок, 06 червня 2017, 15:26
Поліщук сказав, хто може поновити Вусенко на  посаді секретаря Луцькради

Секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук ще раз прокоментував скасування рішення Луцькради № 19/1 від 15 березня 2017 року "Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В.".

Відбулося це у вівторок, 6 червня, під час брифінгу.

Поліщук зазначив, що згідно рішення суду, звільнити його із займаної посади та поновити Юлію Вусенко може виключно сесія міської ради.

"У відповідності до статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування України" обрання на посаду та звільнення з посади секретаря є виключно компетенцію міської ради. З огляду на виборність посади секретаря міської ради та віднесення таких повноважень до виключної компетенції відповідної ради, саме Луцька міська рада як орган самоврядування, що представляє інтереси територіальної громади у визначеній ст.24 Регламенту формі своєї роботи уповноважена виконувати рішення суду щодо поновлення Вусенко Ю.В. займаній посаді", – сказано в рішенні суду.

"Я порадився з головами фракцій і буду скликати позачергову сесію, на якій ми винесемо питання про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцькради", – резюмував Поліщук.

Надрукувати
мітки:
коментарів