Поділитись:

Кабмін виділив майже 20 мільйонів на перинатальний центр на Волині

Середа, 07 червня 2017, 15:35
Кабмін виділив майже 20 мільйонів на перинатальний центр на Волині

В рамках реалізації інфраструктурних проектів в областях України Кабінет Міністрів спрямує 19 млн грн на будівництво обласного перинатального центру на Волині.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, – повідомляє "Урядовий портал".

"Зараз започатковуємо перший етап – 765 млн грн, але найближчим часом будуть нові рішення. Тобто ми усі 3,5 млрд грн направимо на інфраструктурні проекти, які сьогодні очікують на територіях", – зазначив Глава Уряду.

Він повідомив, що за пропозиціями Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, кошти підуть на більше ніж 100 об'єктів по всій країні. Зокрема, понад 19 млн грн спрямують на будівництво обласного перинатального центру у Волинській області, 54 млн грн – на офтальмологічну лікарню Дніпропетровської обласної клінічної лікарні, 23 млн грн – на Полтавський клінічний кардіологічний диспансер, майже 2 млн грн – на будівництво школи в Івано-Франківській області, 21 млн грн – на школу у Рівненській області, а також 5,5 млн грн – на загальноосвітню школу у Тернопільській області.

Окрема увага – розвитку спортивної інфраструктури – будівництву стадіонів та спортивних майданчиків, а також проведенню дорожніх робіт і відновленню транспортних об'єктів – зокрема, аеропорту Херсон.

Надрукувати
мітки:
коментарів