Поділитись:

Гунчик сказав, що не дозволить використовувати "Волиньторф" у схемах

Понеділок, 17 липня 2017, 13:00

ДП "Волиньторф" має площу 989 гектарів, три дозволи на розробку земельних угідь, із яких 239 гектарів вже відпрацьовано.

145 гектарів угідь нині перебувають в роботі підприємства "Волиньторф". Про це розповів заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук 17 липня під час оперативної наради.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що існують прецеденти, коли обласна прокуратура порушує кримінальні провадження про неефективне використання ділянок з корисними копалинами. Саме тому, зі слів Гунчика, не хотілося б, щоби прокуратура ставила орендодавцям питання, наскільки вони добре проконтролювали ефективне використання земель з покладами торфу.

"Ми не хочемо приватизувати, передати, продати "Волиньторф" – все це маячня. Ми зацікавлені, щоб воно працювало. Ми забезпечимо ефективну роботу підприємства, але ні в якому разі не дозволимо використовувати його в схемах, як дехто хоче зробити", – зауважив Володимир Гунчик.

Він додав, що місяць тому Волинська обласна прокуратура вилучила оригінали документів пов'язаних з діяльністю ДП "Волиньторф".

Надрукувати
мітки:
коментарів