Поділитись:

Волиняни "воюватимуть" за авто на єврономерах під Верховною Радою

Вівторок, 08 серпня 2017, 17:16

На Волині власники авто на іноземній реєстрації збирає 100 000-ну акцію під стінами Верховної Ради.

Про це повідомляється у спільноті "АВТО ЄВРО СИЛА Волинь" у мережі Facebook.

"Прийшов час захистити себе або віддати авто на штрафмайданчики. Влада прийняла рішення наступати!!! Спочатку рішенням Вищого адміністративного суду проти тих, хто керує авто у режимі тимчасового ввезення, а наступний удар буде по "транзитниках". У нас з вами простий вибір – ховатися чи припинити той терор, який кілька сімей олігархів влаштували проти українців лицемірно нахабним, штучним способом позбавивши можливості купувати вживані авто до 2010 року і ввівши драконівські податки для того, щоб авто в Україні коштувало у 3, а то і у 4 рази дорожче аніж в Європі, щоб декілька олігархів продавали свій китайський металобрухт втридорога і заробляли собі мільярдні статки на нас", – йдеться у дописі.

Тож об'єднання власників авто на єврономерах "Авто Євро Сила" збирає 100 000 акцію під стінами Верховної Ради 06 вересня 2017 року на 06:00 год. ранку.

Як повідомляється у спільноті, на сьогодні в Україні налічується близько 2-3 мільйонів авто на іноземній реєстрації. Власники авто на єврореєстрації об'єднуються, аби домогтися справедливості.

"А справедливість полягає у тому, що правила розмитнення мають бути змінені, приведені у відповідність до європейських норм та стандартів, а також має припинитися свавілля та переслідування українських водіїв через іноземні номерні знаки на їх авто", – зазначається у дописі.

"Або влада почує свій народ і почне приймати справедливі, людські закони, або ця влада отримає потужний соціальний протест, який послужить початком кінця цієї влади і приходом нової сили, яка за людей, доступні автомобілі, справедливість і процвітання нашої з вами України", – пишуть організатори.

Надрукувати
мітки:
коментарів