Поділитись:

"Ягодин" успішно справляється із залученням нових суб'єктів

П'ятниця, 11 серпня 2017, 10:14

У Волинській митниці ДФС на нараді підбили підсумки роботи підрозділів за основними показниками діяльності за 7 місяців поточного року.

Загалом станом на початок серпня митниця скерувала до держбюджету України 4079,8 млн гривень, що на 53 % більше до відповідного періоду 2016 року та становить 137 % виконання індикативного показника доходів, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Індикативний план липня стосовно червня був більшим на 16 %, але і його перевиконано за рахунок подальшого зростання обсягів імпорту та залучення нових суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють митне оформлення товарів на Волинській митниці ДФС.

Найуспішніше спрацювали щодо залучення нових суб'єктів на митному посту "Ягодин".

У керівника установи викликає занепокоєння виконання планових завдань серпня (які теж суттєво вищі липневих), з огляду на сезонність імпорту певних груп товарів (мінеральні добрива, зернозбиральна техніка тощо). Віктор Кривіцький доручив керівникам митних постів посилити зусилля в напрямку створення максимально сприятливих умов для суб'єктів ЗЕД, в межах чинного законодавства, з метою збільшення кількості митних оформлень та відповідного росту сум платежів до бюджетів різних рівнів.

"Необхідно бачити резерви і знайти можливості використати їх системно", – наголосив Віктор Кривіцький.

Також на нараді проаналізувати стан виконання митних формальностей та типові недоліки при складанні протоколів про порушення митних правил.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024