Поділитись:

Кривіцький сказав, кому потрібне його відсторонення

Неділя, 20 серпня 2017, 14:45
Кривіцький сказав, кому потрібне його відсторонення

Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький каже, що його відсторонення цікаве контрабандистам та "сірим" імпортерам.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "112".

Зі слів митника, підставою для обшуку та затримання стала заява в прокуратуру від двох громадян, які багато років нелегально заробляють на ввезенні товару в Україну.

Кривіцький зауважив, що знайдені у нього 50 доларів, 50 євро та 8 тисяч гривень, були підкинутими.

"У нас наявні матеріали, які доводять, що це було сфальсифіковано. Людина, яка займає таку посаду, має звання генерала, і вона бере 50 доларів, 50 євро. Це нонсенс", – каже захисник підозрюваного Сергій Мась.

Нагадаємо, що Луцький міськрайонний суд відмовив в задоволенні клопотання прокуратури Волинської області про арешт начальника митниці та відпустив його під особисте зобов'язання. Засідання тривало 14 годин. Волинська прокуратура звинувачує Кривіцького у причетності до продажу нерозмитненого асфальтоукладника, що завдало збитків на 300 тисяч гривень, зберіганні записувального пристрою та отриманні хабара.

"Кривіцький зобов'язнаий прибувати за викликом до слідчого, суду та здати свій закордонний паспорт. Він вільний у своєму пересуванні та може знаходитися на робочому місці", – каже його адвокат Артур Мартіросян.

Також, керівника не відсторонили від виконання обов'язків, а сам він готує апеляцію.

Надрукувати
мітки:
коментарів