Поділитись:

Відомо, коли в Милушині відновлять постачання газу

Вівторок, 19 вересня 2017, 15:45

ПАТ "Волиньгаз" у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду здійснювало профілактичні роботи на розподільних мережах і газопроводах до будинків на двох вулицях у с. Милушин Луцького району: Хутірській та Лесі Українки.

Про роботи підприємство повідомило органи місцевого самоврядування (сільську раду) 7 вересня про здійснення відповідних заходів. Населення теж було поінформоване.

Під час технічного обстеження мереж газопостачання фахівці виявили газопроводи в незадовільну стані, тому на підставі отриманих результатів вирішили припинити подачу газу споживачам із 12.09.2017 р. до 21.09.2017 р. та здійснити капітальний ремонт для безперебійного постачання газу населенню в опалювальний період.

Газопостачання деяким споживачам було припинено з 13.09.2017 р., а повністю – 14.09.2017р. Ці заходи незаплановані, а вимушені у зв'язку з тим, що споживачі в грубій формі не допускали фахівців газорозподільної компанії до газовикористовуючого обладнання для проведення відповідних робіт, такі дії ускладнювали процес швидкого усунення недоліків.

Газопостачання на двох вулицях в селі Милушин планують відновити 20 вересня за умови надання споживачами доступу до кранів на стояках будинків. В іншому випадку – подача газу неможлива, бо це може призвести до аварійної ситуації. Тому ПАТ "Волиньгаз" просить місцевих мешканців поставитись із розумінням та забезпечити вільний доступ. Про пуск газу попередять додатково.

Споживачам, в помешканнях яких буде виявлено втручання в роботу газових лічильників чи їхню несправність або самовільну заміну газовикористовуючого обладнання, подача газу не буде відновлена до повного приведення системи газопостачання у відповідність згідно з нормами чинного законодавства.

Надрукувати
мітки:
коментарів