Поділитись:

На охорону праці волинських лісівників витратили майже 4 мільйони

Четвер, 21 вересня 2017, 10:53
На охорону праці волинських лісівників витратили майже 4 мільйони

На охорону праці у волинських лісництвах у 2017 році витратили 3,7 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Витрати на охорону праці по підпорядкованих підприємствах Волинського ОУЛМГ за І півріччя 2017 року становили 3,7 млн грн, що на 21 % більше, порівняно з минулим роком.

З них на приведення основних фондів у відповідність до вимог нормативно-правових актів з охорони праці – 1 млн 612 тис. грн, що становить 43 %. Також витрачено на забезпечення працівників спеціальним одягом, взуттям та засобами індивідуального захисту відповідно до встановлених норм на суму 849 тис. грн (23 %).

Витрати на проведення цільового навчання з охорони праці працівників. організацію семінарів та оглядів-конкурсів із цих питань становлять 220 тис. грн (5,9 %), на усунення впливу на працівників небезпечних і шкідливих виробничих факторів та приведення їх рівнів на робочих місцях до вимог нормативно-правових актів з охорони праці витрачено 179 тис. грн (4,8 %), проведення атестації робочих місць на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці та аудиту з охорони праці, оформлення стендів, оснащення кабінетів, виставок, придбання необхідних нормативно-правових актів – 155 тис. грн (4,2 %), надання працівникам, зайнятим на роботах із шкідливими умовами праці, спеціального харчування, молока чи рівноцінних харчових продуктів, проведення обов'язкового попереднього, періодичного і позапланового медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із небезпечними чи шкідливими умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, та інші заходи з охорони праці затрачено 664 тис. грн (19 %).

Надрукувати
мітки:
коментарів