Поділитись:

"Грибні винищувачі" на Волині

Понеділок, 25 вересня 2017, 07:40

Новинна стрічка "Facebook" завалена грибними дописами: люди оскаженіли, летять в ліс та один поперед одного хизуються своїми знахідками в мережі.

Цієї суботи я теж долучився до натовпу "хоббітів" (улюблена їжа хоббітів – гриби) та поїхав на тихе "полювання" в Повурськ. Демонструвати фото своїх трофеїв та розповідати про якісь грибні тонкощі я не буду. Напишу лише, як в процесі ледь не обісрав свої старенькі штани з емблемою "Chicago Bulls".

Назбиравши за кілька годин повний кошик, вирішив пошукати якесь сухе місце в лісі, щоб відпочити. Коли було знайдено невеличку галявину, вирішив лягти та послухати музику. За хвилин 15 я заснув.

Прокинутись мене змусив "дикий" гул, який спочатку "симбіозувався" у сонливе видіння: я стою в полі, а на мене летить кілька десятків військових гвинтокрилів. Важко описати жах, який охопив мене при відкритті очей. Над лісом дуже низько летів військовий літак, прямо наді мною. Знаючи про російсько-білоруські навчання "Захід-2017" та всі побоювання експертів щодо можливого вторгнення, ефекти мене накрили з головою. Благо, що здоровий глузд взяв гору над моїми емоціями, я згадав про військовий полігон у Повурську та не почав тікати світ за очі. Згодом літаки пролітали ще разів 5, вже не викликаючи ніяких переляків.

Читайте також: "ЗАХІД-2017": ВІЙНА ТА ВОЛИНЬ

"Так в чому мораль?" спитаєте ви. Та ні в чому. Просто не лякайтеся, коли підете в Повурськ по гриби, ніхто вас бомбити не буде.

(Я не стверджую, що це були винищувачі, можливо це якісь інші літаки, в їхній класифікації я не розуміюся та не можу ідентифікувати)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів