Поділитись:

Фірма Мартиняка виграла тендер на поставку тролейбусів до Хмельницького

Четвер, 05 жовтня 2017, 17:15

Комунальне підприємство "Хмельницькелектротранс" провело аукціон на закупівлю семи тролейбусів з очікуваною вартістю 34,8 мільйони гривень.

Про це повідомляє Незалежний громадський портал.

До торгів замовник допустив трьох учасників: ДП АСЗ 1 "АТ "АК "Богдан Моторс", ТОВ "Укрпастех" і ТОВ "БКМ-Україна".

Аукціон відбувся у три раунди. Якщо київське ТОВ "Укрпастех" не зробило жодного кроку, зберігши стартову ціну у 34,7 млн. грн, то дві волинські фірми активно змагалися.

Підприємство президентського партнера, а нині першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського ДочП "Автоскладальний завод № 1" АТ "АК "Богдан Моторс" скинуло 1,22 млн. грн і зупинилося на позначці 33,426 млн. грн.

Конкурент ТОВ "БКМ-Україна", керівником якого є Руслан Спірін, вийшло на торги з найнижчою пропозицією 34,22 млн. грн. У процесі аукціону його ціна зменшилася до 33,420 млн. грн.

Варто зауважити, що Спірін одночасно є директором у ТЗОВ "УКРАЇНСЬКІ ТОРГІВЕЛЬНІ МЕРЕЖІ" у відомій Агропромгрупі "Пан Курчак", засновником якої виступає депутат ВР Сергій Мартиняк.

Таким чином, переможцем аукціону стало "БКМ-Україна", пропозиція якого на 6 тис. грн виявилася нижчою, ніж у "Богдан Моторс".

Тендерний комітет "Хмельницькелектротрансу" має кілька днів, щоб остаточно визначитися з переможцем електронних торгів. Головним критерієм оцінювання переможця тендера, прописана 100% ціна.

Надрукувати
мітки:
коментарів