Поділитись:

Троє кандидатів-самовисуванців боротимуться за крісло голови Головненської громади

Понеділок, 09 жовтня 2017, 14:52
Троє кандидатів-самовисуванців боротимуться за крісло голови Головненської громади

Головненська селищна виборча комісія об'єднаної територіальної громади зареєструвала 75 кандидатів у депутати до відповідної селищної ради та 3 кандидатів на посаду Головненського селищного голови ОТГ.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

На посаду селищного голови Головненської селищкої ради об'єднаної територіальної громади зареєстровано 3-ох кандидатів-самовисуванців:

  • Солодуха Андрій Андрійович;
  • Маїло Юрій Миколайович;
  • Демедюк Микола Васильович.

Брати участь у перших виборах до Головненської селищної ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня 2017 р., виявили бажання 23 кандидати-самовисуванці та 52 кандидати, висунуті
політичними партіями: "Українське об'єднання патріотів "УКРОП", Аграрна партія України, ВО "Батьківщина", "Об'єднання "Самопоміч", "Розумна сила" та ВО "Свобода".

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатних виборчих округах № 1-2, № 5, № 7 та № 12 – по 5 осіб, найменше кандидатів (1 особа) – у виборчому окрузі № 14. В інших округах виявили бажання балотуватись: по 2 кандидати – в ОВО № 6, № 18 та № 20; по 3 кандидати – в ОВО № 8, № 10-11, № 13, № 15-16, № 19 та № 21-22; по 4 кандидати – в ОВО № 3-4, № 9 та № 17.

Нагадаємо: відповідно до ч. 9 ст. 41 Закону України "Про місцеві вибори" територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Надрукувати
мітки:
коментарів