Поділитись:

Боратин вшанував захисників Вітчизни (фото)

Субота, 14 жовтня 2017, 22:05

14 жовтня – це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Тож у Боратинській сільській раді відбувся святковий захід "З Україною в серці", щоб висловити і віддати данину поваги учасникам АТО, які відстоюють незалежність українського народу та суверенітет української держави, воїнам-інтернаціоналістам, учасникам УПА.

Хвилиною мовчання присутні вшанували Котельчука Михайла, жителя с. Новостав, який віддав своє життя на Сході України, та Хом'яка Віктора, жителя с. Голищів, Героя Небесної Сотні, і усіх, хто загинув за незалежність України.

Боратинський сільський голова Сергій Яручик привітав усіх зі святом, що увібрало в себе багаті та славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії, і побажав мирного неба, нескореності духу та здійснення усіх найзаповітніших мрій українського народу.

Вітальні слова усім присутнім прозвучали від депутата Волинської облради Юрія Цейка та настоятеля храму с. Боратин о. Івана.

А хвилини радості учасникам заходу подарували народний аматорський хор (кер. С. Шуляк), духовий оркестр (кер. В. Лук'янчук), танцювальний колектив "Шлеш-Денс" (кер. І. Шуляк), гурт "Перепілонька" (кер. О. Васильчук), учні боратинської школи – солістка Д. Гаврилок, Д. Безносюк та неповторне виконання прем'єри пісні настоятеля церкви с. Боратин отця Івана.

Надрукувати
мітки:
коментарів