Поділитись:

На Волині погрожують перекрити трасу (відео)

Неділя, 12 листопада 2017, 10:50

Жителі села Личани на Волині погрожують перекрити трасу "Рівне-Луцьк".

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ІCTV.

Вже восьмий рік місцеві жителі просять хоча би залатати розбитий шлях – все марно. Рейсові автобуси їздити сюди не хочуть. Водії кажуть, після такого маршруту все зароблене доводиться віддавати на ремонт.

Через багнюку та глибокі ями дітям важко діставатися до школи та садочка. Шкільний автобус тут забрали ще в 2014 році. Тепер бракує і громадського транспорту.

Ця дорога належить Службі автомобільних доріг, та вони лише руками розводять: на ремонт немає грошей. З обласного бюджету їм дали всього 170 тис. гривень. За ці гроші навіть ям не полатаєш. Тому співфінансувати роботи не захотіла і селищна рада, аби не викидати гроші на вітер.

Та людям терпець увірвався. Кажуть: якщо їх не почуть і не запланують тут ремонт, змушені будуть вдатися до радикальних кроків.

Аби пришвидшити ремонт цього шляху, дорожники радять писати звернення до обласних чиновників. Люди за ці роки назбирали вже стоси відписок. Та поки ніхто на них так і не відреагував. Тому змушені далі стрибати ямами, живучи, наче відрізані від світу.

Надрукувати
мітки:
коментарів