Поділитись:

Волинь: біля кордону знайшли човен і 3 тисячі пачок цигарок

Вівторок, 14 листопада 2017, 16:41
Волинь: біля кордону знайшли човен і 3 тисячі пачок цигарок

Четверо волинян намагались за допомогою гумового човна переправити до Польщі 3 тисячі пачок сигарет.

Про це повідомляє Волинська митниця ДФС.

Наприкінці вересня цього року чотирьох тимчасово не працюючих мешканців Любомльського району затримали на відстані 10 метрів від лінії Державного кордону України при спробі його незаконного перетину в напрямку Польщі.

Спритники намагались за допомогою гумового надувного човна переправити 3 тисячі пачок цигарок білоруського виробництва, загальна вартість яких становить 57,6 тис грн.

Крім адміністративної відповідальності за правопорушення, пов'язане зі спробою незаконного перетину державного кордону України групою осіб (штраф кожному до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), зловмисники постануть перед судом за дії, що караються, відповідно до ст. 482 Митного Кодексу України.

За протоколами про порушення митних правил, складеними за матеріалами прикордонників, любомльських контрабандистів чекає штраф в розмірі ста відсотків вартості вилученого товару з конфіскацією самого товару і надувного човна як транспортного засобу, що використовувався для переміщення предметів правопорушень.

Надрукувати
мітки:
коментарів