Поділитись:

Волинські фіскали надали майже півтора мільйона послуг

Понеділок, 20 листопада 2017, 09:18
Волинські фіскали надали майже півтора мільйона послуг

У Центрах обслуговування платників та відділеннях державних податкових інспекцій області упродовж десяти місяців 2017 року надано 1 481 222 послуги.

Із загальної кількості наданих в територіальних органах ДФС послуг 99 818 – адміністративні, – інформує управління обслуговування платників ГУ ДФС у Волинській області.

"Кількість наданих у звітному періоді послуг фахівцями ДФС вже суттєво перевищує показники за весь 2016 рік. Тобто цього року платники податків Волині значно більше потребували інформації від фахівців ДФС з питань оподаткування, отримання довідок, витягів чи консультацій. Варто відзначити, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДФС", – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів наголосила, що сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє чимало питань в органах ДФС вирішити дистанційно. Зокрема, процес подання звітності суттєво полегшує електронне звітування, а у спілкуванні з органами ДФС – використання персонального робочого місця в Електронному кабінеті платника.

У дванадцяти Центрах обслуговування платників, що працюють на Волині при податкових інспекціях та їх відділеннях, створено комфортні умови для громадян та представників підприємництва з тим, щоб подати звітність, отримати консультацію чи необхідний підтверджуючий документ. У відкритому доступі на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області в розділі "Діяльність/Адміністративні послуги" кожен платник податків має можливість ознайомитися з технологічною картою надання необхідної адміністративної послуги та зразком заяви, яку треба подати до органу ДФС для її отримання.

Надрукувати
мітки:
коментарів