Поділитись:

Волинським гірникам виплатять зарплату наступного тижня

Середа, 29 листопада 2017, 11:11
Волинським гірникам виплатять зарплату наступного тижня

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся із представниками первинної профспілкової організації відокремленого підрозділу "Шахта "Бужанська" ДП "Волиньвугілля".

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Нагадаємо, гірники шахти "Бужанська" ДП "Волиньвугілля" розпочали акцію протесту. Зокрема шахтарі відмовляються підніматись на поверхню, доки їм не виплатять заробітну плату за попередні 3 місяці.

Вислухавши учасників зустрічі на чолі із Богданом Макарчуком, Володимир Гунчик телефоном поспілкувався і з головами інших чинних профспілок, зокрема з Вадимом Царуком та Святославом Волянюком. До слова, останні підготували звернення від профспілок, але на зустріч не з'явилися.

Гунчик поспілкувався телефоном із заступником міністра енергетики та вугільної промисловості України Галиною Карп. Стало відомо, що кошти на виплату заборгованості надійдуть до 8 грудня 2017 року, тобто до кінця наступного тижня. Це зумовлено процедурою оформлення документів у Мінфіні.

До того ж наступного тижня, а саме у вівторок, 5 грудня, відбудеться робоча зустріч голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із представниками профспілок і шахтарями, де обговорюватимуть проблеми вугільної галузі краю.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024