Поділитись:

Головний лікар центру екстреної допомоги на Волині звільняється

Середа, 29 листопада 2017, 10:52
Головний лікар центру екстреної допомоги на Волині звільняється

Головний лікар КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Олег Куц написав заяву на звільнення за згодою сторін.

Про це на засіданні комісії з охорони здоров'я облради повідомила заступник керуючого-начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, – інформує прес-служба Волинської обласної ради.

Олег КуцОлег Куц

Вона запропонувала комісії визначитися щодо кандидатури, яка виконуватиме обов'язки керівника закладу з 8 грудня цього року. Пізніше головного лікаря оберуть на конкурсі.

Секретар комісії Олег Бегаль припустив, що на керівника обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було вчинено політичний тиск. Він також говорив про те, що Олег Куц приклав чимало зусиль для розвитку екстреної медицини на Волині. Начальник управління охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк заявив, що йому нічого не відомо про мотивації звільнення пана Куца.

Депутати Володимир Кучер та Людмила Тимощук зауважили, що заява на звільнення -- це особисте рішення пана Куца, на яке комісія не може мати впливу.

Порадившись, члени комісії рекомендували звільнити Олега Куца з посади, а виконувати обов'язки головного лікаря закладу доручити заступнику з медичної частини Валентині Ревусі.

Надрукувати
мітки:
коментарів