Поділитись:

Податки поповнили бюджети Волині майже на 3 мільйони

Середа, 06 грудня 2017, 09:45
Податки поповнили бюджети Волині майже на 3 мільйони

До місцевих бюджетів Волині у січні-листопаді 2017 року надійшло 2797,4 мільйона гривень податкових платежів.

Це майже на 27,9 відсотка більше надходжень аналогічного періоду 2016 року, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волнській області.

"Цей позитивний результат досягнуто завдяки скоординованим зусиллям фахівців ДФС та представників місцевої влади, насамперед, у напрямку легалізації трудових відносин та підприємницької діяльності. Отож, максимум уваги до ринку праці, а також впорядкування земельних відносин – це ті пріоритети, що мали і матимуть свій вагомий вплив на стан наповнення місцевих бюджетів", – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що стан надходжень до бюджетів громад переконує у стабільному та прогнозованому їх наповненню і в наступному фінансовому році.

"Отож, вже сьогодні лідери місцевого самоврядування можуть планувати майбутні надходження з врахуванням показників нинішнього року. Однак, лише за пильної уваги до ситуації на ринку праці та за умови створення комфортних умов для діяльності бізнесу, можна сподіватися на очікуваний успіх", – підсумувала Світлана Савчук.

Зазначимо, що у загальній сумі надходжень – сплачені до обласного бюджету 15,8 млн. грн. податку на прибуток великими платниками, які перебувають на обліку у Луцькому відділенні Львівської СДПІ.

Надрукувати
мітки:
коментарів