Поділитись:

Для "розумного" годинника створили "волинський" циферблат (фото)

Вівторок, 12 грудня 2017, 14:18

Волинянин Вадим Слива написав циферблат до годинників Samsung.

Ідею із циферблатом "Волинь унікальна" підкинув директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка. Циферблат має "родзинку" – зміну логотипу при нахилі. Незабаром розробник планує опублікувати ще один циферблат на цю тему, але зовсім інший за стилем, – розповів Вадим ІА "Конкурент".

Такими будуть наступні циферблати

Сам розробник каже, що це його хобі, і зробити такі циферблати не важко.

"Є програмка Samsung Gear Watch Designer, за допомогою якої циферблати для смарт-годинників Samsung може робити будь-хто, хто хоч трошки знає Photoshop або Illustrator. Там все просто, як конструктрр Lego. Трошки фантазії, трошки терпіння і уваги, щоб розібратись з можливостями програми – і у Вас теж вийде не гірше", – розповів він.

У Вадима є кілька десятків циферблатів в магазині додатків до смарт-годинників Samsung.

"Більша частина з них платні, по долару-півтора, але за циферблат "Волинь унікальна" я грошей не прошу", – каже він.

Годинник можна придбати в будь-якого авторизованого продавця мобільних телефонів Samsung або через OLX. А циферблат потім витягнути безкоштовно в маркеті Galaxy Apps (аналог Google Play Store або Apple App Store, тільки від Samsung).

"Мої циферблати сумісні з годинниками Samsung Gear S2, Gear S3 та Gear Sport", – розповів він.

"Волинь унікальна таки. Унікальна, як її люди... Гарний іміджевий крок, особливо буде приємно для людей, що пов′язують себе з Волинню", – прокоментував розробку Іван Мирка.

Надрукувати
мітки:
коментарів