Поділитись:

Фальсифікат: на Волині провели більше 200 перевірок

Середа, 13 грудня 2017, 10:20
Фальсифікат: на Волині провели більше 200 перевірок

На Волині провели 211 фактичних перевірок суб'єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Зі слів начальника ГУ ДФС у Волинській області Світлани Савчук, кожна із таких перевірок була результативною. Зокрема, за допущені 328 порушень до суб'єктів господарювання застосовано передбачені законом санкції.

Питання контрою ринку підакцизної продукції набуває особливої ваги в період новорічно-різдвяного циклу свят. Тож в Головному правлінні ДФС у Волинській області звертаються до волинян з проханням бути обачними під час придбання лікеро-горілчаної продукції до святкового столу та, у разі виявлення фактів безліцензійної торгівлі, реалізації горілчаної продукції сумнівного походження без марок акцизного податку встановленого зразка негайно інформувати органи ДФС про такі порушення.

Нині в полі особливої уваги – прикордонні райони. Зокрема, з початку році у волинському прикордонні, що межує з Республікою Польща, проведено 38 фактичних перевірок, виявлено 43 порушення.

Отож, якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі
факти за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Надрукувати
мітки:
коментарів