Поділитись:

На Волині вилучили підроблені сигарети та алкоголь

Середа, 20 грудня 2017, 10:40
На Волині вилучили підроблені сигарети та алкоголь

На прикордонні з Білоруссю вилучили нелегальний підакциз майже на 13,2 тисячі гривень.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Під час перевірок суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Любешівського та Маневицького районів, працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів встановили факти роздрібної торгівлі підакцизними товарами без наявності ліцензії.

На території Маневицького району на підставі матеріалів перевірок фіскалів вилучили з незаконного обігу в закладах торгівлі алкогольні напої вартістю понад 5,4 тисячі гривень.

На території Любешівського району, окрім безліцензійної торгівлі, встановлено факти зберігання алкогольних напоїв і тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки та зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. Відтак вилучили з обігу алкогольні напої на суму понад 5,3 тисячі гривень, а також тютюнові вироби на суму понад 2,5 тисячі гривень.

Таким чином, працівники ГУ ДФС у Волинській області запобігли незаконному обігу та реалізації підакцизної продукції на загальну суму 13,2 тисячі гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів