Поділитись:

Волинська митниця вдвічі більше оформила товарів через "єдине вікно"

П'ятниця, 22 грудня 2017, 16:54
Волинська митниця вдвічі більше оформила товарів через «єдине вікно»

За результатами роботи у 2017 році частка здійснених оформлень товарів за принципом "єдиного вікна" у Волинській митниці ДФС зросла вдвічі і становить станом на грудень загалом 51%.

При цьому на митному посту "Володимир Волинський" цей рівень сягає 76 %, на "Ягодині" – 81 %. За показником роботи у "єдиному вікні" Волинь піднялася на 6 місце серед 25 митниць ДФС, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Це стало можливим завдяки відповідальному та професійному ставленню посадових осіб митниці, органів контролю і митних брокерів до впровадження принципу, глибокому розумінню важливості спрощення дозвільних процедур для українського бізнесу, – прокоментував успішне впровадження начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

Керівник пояснив, що відповідно до внесених у зазначену Постанову змін, фактично з 1 лютого 2018 року обмін інформацією чи проведення контрольних процедур між контролюючими службами повинні здійснюватися винятково за допомогою електронного сервісу "єдине вікно".

"На Волині щотижнево проводимо моніторинг ситуації у розрізі всіх відділів митних оформлень, проведено наради із суміжними контролюючими службами та суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності. Тобто робимо усе еобхідне, щоб вчасно і сповна перейти на вищий щабель електронного урядування", – додав Віктор Кривіцький.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09