Поділитись:

"Товста папка з купою паперів – це минуле століття", – Фацевич про дільничних офіцерів

Вівторок, 26 грудня 2017, 15:12

Серед найважливіших нововведень, які планується запровадити в діяльності дільничних офіцерів найближчим часом, – електронний кабінет дільничного.

"Товста папка з купою паперів – це минуле століття", – наголосив Олександр Фацевич. Із йогос слів, сучасний офіцер повинен бути мобільним, мати доступ до потрібної йому інформації будь-якої миті, – інформує преес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Наше завдання – покращити роботу дільничного офіцера поліції, зменшити паперове навантаження. Тому плануємо, що кожен дільничний буде мати електронний кабінет, який міститиме всю інформацію про дільницю. Для цього стовідсотково наступного року забезпечимо їх планшетами", – зазначив заступник голови Нацполіції.

Йшлося також і про впровадження в роботу правоохоронців принципу "Community policing", або, іншими словами, принципу тісної взаємодії поліції з громадою.

"В основному взаємодія поліції та громади йде саме через дільничного офіцера поліції. Тому ми сподіваємось, що місцеві органи влади підтримають усі наші ініціативи", – підсумував Олександр Фацевич.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024