Поділитись:

Волиняни спрямували на армію майже 183 мільйони гривень

Вівторок, 26 грудня 2017, 15:33
Волиняни спрямували на армію майже 183 мільйони гривень

У січні-листопаді 2017 року з доходів волинян до держбюджету спрямували 182,9 мільйона гривень військового збору. Сума сплаченого військового збору в області перевищує минулорічні показники за аналогічний період на 26,9 %.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

"Кожен, хто отримує легальну зарплату та інші доходи, що підлягають оподаткуванню, щомісяця фінансово підтримує національну армію, оскільки закон передбачає, що з доходів фізичних осіб обов'язково справляється військовий збір. Цей посильний фінансовий внесок кожного надзвичайно важливий, враховуючи ті виклики, яким протидіє українське військо на сході країни", – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

В ГУ ДФС у Волинській області відзначають відповідальну позицію більшості волинських працедавців, яких закон зобов'язує перераховувати військовий збір до бюджету. Водночас ті роботодавці, які своєчасно не впорядкували трудові відносини, не лише ігнорують законодавчі вимоги у сплаті визначених податкових платежів, а й позбавляють найманих працівників соціальних гарантій.

"Враховуючи норми пенсійної реформи, найманим працівникам варто активніше протидіяти спробам працедавців застосовувати практику "тіньових" виплат. Ваша активна позиція сьогодні – це не лише надходження в бюджет та соціальні гарантії у разі втрати працездатності, а й належне пенсійне забезпечення в майбутньому", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів