Поділитись:

Волинського губернатора викликають на дуель

Четвер, 04 січня 2018, 09:20
Волинського губернатора викликають на дуель

Заслужений журналіст України, головний редактор "Волинської газети" та заступник голови облорганізації НСЖУ Володимир Данилюк каже, що голова Волинської ОДА Володимира Гунчика "вляпався" в історію.

Заклик він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Волинського губернатора викликають на дуель

"Гунчик В. П. – респект! Програв усі суди "Волинській газеті". І поїхав (куди?) на відпочинок (чи лікування?) у відпустку (чи у відставку?). І руками свого автозаводівського юриста (наразі – першого заступника голови ОДА) Олександра Степанцова 02.01.2018 написав на скромну "Волинську газету" касаційну скаргу аж у Верховний Суд України! Тов. Гунчик В. П., ти уже увійшов в історію! Точніше, вляпався. На дуель погоджуєшся?" – написав Данилюк.

Нагадаємо: судова тяганина "Волинської газети" з облдержадміністрацією триває вже більш ніж два роки. Після публічного виступу колективу редакції 5 листопада 2015 р. в статті "Газета без Гунчика" Господарський суд міста Києва 6 листопада 2017 р. вирішив повністю задовольнити позов "Волинської газети" до обласної державної адміністрації. Читайте детальніше про справу.

До слова, про звільнення Гунчика нещодавно натякав народний депутат Ігор Гузь. Він пророкує, що новим губернатором може стати Олександр Савченко.

Надрукувати
мітки:
коментарів