Поділитись:

На Волині юнак випадково застрелив свого товариша (ОНОВЛЕНО)

Понеділок, 15 січня 2018, 11:22
На Волині юнак випадково застрелив свого товариша (ОНОВЛЕНО)

На Волині неповнолітній з необережності вистрелив з рушниці у голову товариша.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Ввечері 14 січня 15-річний мешканець Володимир-Волинського району під час необережного поводження з мисливською зброєю випадково вистрелив у голову 16-річному односельцю, внаслідок чого той помер.

Поліцейські попередньо з'ясували, що неповнолітній під час необережного поводження із рушницею свого батька здійснив постріл у голову товариша. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п'яти років позбавлення волі.

Мисливська рушниця "ИЖ 17" не була зареєстрована у встановленому законом порядку.

Як повідомила ІА "Конкурент" речниця волинської прокуратури Наталія Мурахевич, відомості щодо власника рушниці, який є батьком юнака, внесено в ЄРДР за ст. 264 КК (Недбале зберігання вогнепальної зброї, що спричинило загибель людини). До слова, недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки, карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Надрукувати
мітки:
коментарів