Поділитись:

Легальне працевлаштування волинян поповнило бюджет на 1,8 мільйонів гривень

Понеділок, 22 січня 2018, 14:21

У результаті перевірок щодо вимог податкового законодавства у сфері зайнятості населення на Волині у 2017 році легалізовано 1112 найманих працівників.

Про це інформує управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, ці громадяни отримали 3,7 мільйона гривень легальної зарплати, а до бюджету додатково сплачено 801,2 тисячі гривень ПДФО та 1013,7 тисячі гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

"Важливо, що, крім додаткових надходжень податку на доходи фізичних осіб, працедавці нарахували і спрямували на соціальні потреби держави передбачені законом суми єдиного внеску. Це означає, що кожен із легалізованих найманих працівників отримає від держави соціальні виплати у разі втрати працездатності чи настання інших страхових випадків. Саме ці перераховані суми єдиного внеску впливатимуть на призначення в майбутньому пенсійних виплат", – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Із її слів, упродовж 2017 року проведено 266 рейдів та обстежень місць, під час яких перевірено понад 1374 місць здійснення діяльності. 447 неоформлених належним чином найманих працівників в ході цих заходів за наполяганням представників органів влади також офіційно працевлаштовані.

Надрукувати
мітки:
коментарів