Поділитись:

Відомо, хто управлятиме будинком облради

Субота, 27 січня 2018, 09:10
Відомо, хто управлятиме будинком облради

Волинська обласна рада ще в грудні оголосила конкурс на посаду начальника комунальної установи "Управління будинком Волинської обласної ради".

До участі в конкурсі допустили двох кандидатів, які подали заяви та необхідні документи. Керувати головною адміністративною будівлею області виявили бажання Іван Бірук та нинішній в.о. начальника установи Віктор Талашко, – інформує прес-служба Волинської облради.

Іван БірукІван Бірук

Іван Бірук розповів, що свого часу працював в управлінні будинком ради, потім виїздив на роботу в Польщу, де працював на будівництві теплової електростанції.

У планах претендента – ряд заходів з енергозбереження та економії води. Також запропонував у майбутньому перейти до використання альтернативної енергії. Йдеться про будівництво в перспективі вітрової мініелектростанції та сонячного колектора для нагрівання води.

Віктор ТалашкоВіктор Талашко

Віктор Талашко також, озвучуючи свою програму, говорив про потребу в енергозберігальних заходах, але відзначив, що на ці цілі потрібні солідні видатки з обласного бюджету. Йдеться про суму до 4 млн грн. Він також пропонував переглянути правила надання оренди приміщень для структурних підрозділів державної влади, які роками платять до обласного бюджету фактично копійки.

Комісія рекомендувала укласти контракт з Іваном Біруком на посаду начальника комунальної установи "Управління будинком Волинської обласної ради".

Наразі готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо розглядатиме майнова комісія. З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.

Надрукувати
мітки:
коментарів