Поділитись:

Ковель тепер має власних патрульних полісменів (фото)

Субота, 03 лютого 2018, 17:10

У суботу, 3 лютого, відбулося відкриття відділу організації несення служби в місті Ковелі Управління патрульної поліції у Волинській області.

Відділ підпорядковуватиметься Управлінню патрульної поліції у Волинській області та обслуговуватиме виклики, які надходитимуть на службу 102 у м. Ковелі. Відділ очолив 34-річний майор поліції Тарас Михалко, який працював старшим інспектором з особливих доручень УПП у Волинській області, - повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині.

В урочистостях з нагоди відкриття відділу взяли участь заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, керівники місцевих підрозділів поліції та інших правоохоронних органів, представники влади та громадськості.

Олександр Фацевич зазначив, що відсьогодні понад 80 поліцейських цілодобово охоронятимуть публічну безпеку в місті Ковелі.

"Мені приємно, що ми продовжуємо нашу реформу і відкриваємо патрульну поліцію в районних центрах. Моя, наша рідна Волинь має завжди бути першою. Сьогодні у ваших лавах чимало поліцейських з інших управлінь України, які на початку нададуть допомогу по службі. Набір до лав патрульної поліції Ковеля триває. Я хочу, щоб тут працювали, в першу чергу, ковельчани, волиняни. Закликаю поліцейських бути порядними, професійними та чесними, а громадян – підтримувати їх та довіряти", - сказав підполковник поліції Олександр Фацевич.

Олексій Білошицький пригадав, як більше 2 років тому, 19 грудня 2015 року, відкривали патрульну поліцію Луцька.

"Зараз це вже Управління патрульної поліції у Волинській області, адже функції патрульної поліції розширились, нині ви працюєте на трасах державного та міжнародного значення. Реформа триває, і патрульна поліція скоро буде в кожному місті. Від щирого серця бажаю вам гарних змін, повертатися додому живими й здоровими. У ковельчан прошу підтримки, яка зараз дуже необхідна, бо ці молоді люди служать для вас", - зазначив старший лейтенант поліції.

Начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига наголосив, що патрульні поліцейські Ковеля стануть суттєвою допомогою для інших підрозділів поліції, адже тепер візьмуть на себе обслуговування викликів зі служби 102. Він побажав їм успіхів та спокійних змін.

З вітальними словами звернулись керівник патронатної служби Волинської ОДА Борис Кондратюк та Ковельський міський голова Олег Кіндер.

Також присутні виконали Державний гімн України і вшанували хвилиною мовчання полеглих за волю та мирне небо України.

Представники духовенства освятили службові автомобілі патрульних. Музичний супровід здійснював військовий оркестр прикордонного загону з Луцька.

Потому охочі могли сфотографуватися з полісменами, покататись у службових автомобілях, приміряти елементи спецодягу. Найменші учасники заходу отримали кульки та сувеніри.

Уже сьогодні, починаючи з 20 години, всі виклики з лінії 102 надходитимуть до патрульних поліцейських.

Відділ патрульної поліції Ковеля знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 156. Телефон чергової служби: (03352)-61-695. Номер виклику поліції: 102.

Надрукувати
мітки:
коментарів