Поділитись:

Торік майже 4,5 тисячі волинян відкрили власну справу

Понеділок, 19 лютого 2018, 13:55
Торік  майже 4,5 тисячі волинян відкрили власну справу

У 2018 році на Волині на облік в територіальних органах ДФС у Волинській області стали 4458 новостворених платників, які започаткували власну справу та зареєструвалися підприємцями – фізичними особами.

Про це інформує управління обслуговування платників ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, на початок 2018 року в області здійснюють діяльність 36 479 підприємців – фізичних осіб.

"Майже всі підприємці, котрі зареєструвалися торік, а також ті, що здійснювали свою діяльність раніше, – працюючі, оскільки сплачують податки відповідно до обраної системи оподаткування, а також єдиний внесок. Тобто, є підстави вважати, що їх діяльність - ефективна та приносить дохід", – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Щодо тих суб'єктів господарювання, які минулого року вирішили припинити діяльність, то це – переважно підприємці, які не здійснювали діяльність, не отримували доходи та, відповідно, не сплачували податки в бюджет, – переконує аналітика ГУ ДФС у Волинській області.

"Малий бізнес на Волині має належні умови для діяльності, а враховуючи прикордонне розташування, аграрний та економічний потенціал області, започаткування нових бізнес-проектів досить перспективне. Зі свого боку, фахівці ДФС надають всі передбачені законом послуги з тим, щоб виконання податкових зобов'язань вимагало мінімум зусиль", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів