Поділитись:

"Люди не готові віддати ці легкі та незаконні заробітки", – Луценко про бурштин.

Неділя, 25 лютого 2018, 18:13

Представниця Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко вважає, що підготувати закон, який легалізує видобуток бурштину, мусить Кабінет Міністрів.

Про це вона сказала у п'ятницю, 23 лютого, під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE".

На думку депутатки, парламент не зміг раніше ухвалити запропоновані раніше законні рішення через серйозну корупційну та криміногенні складові, які пов'язані з видобутком бурштину.

"Є великий вплив силовиків та їхніх лобістів у Верховній Раді. Люди не готові віддати ці легкі та незаконні заробітки", – каже вона.

Реклама: діловий партнер програми магазин чоловічого одягу Аrber.

Разом із цим, вона вважає, що пілотний проект з рекультивації пошкоджених незаконним видобутком бурштину земель, запущений КабМіном, повинен стати основою для підготовки майбутнього законодавства, яке врегулює всі питання пов'язані з "сонячним камінням".

"Це дуже складний процес, який зачіпає багато структур, відомств, обласні державні адміністрації. Цей закон мусить запропонувати Кабінет Міністрів, а не депутати", – резюмувала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ПРЕДСТАВНИЦЯ ПРЕЗИДЕНТА ПОЯСНИЛА, ЧОМУ НЕ ПРИЗНАЧАЮТЬ ВИБОРИ МЕРА У ЛУЦЬКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів