Поділитись:

За добу шахраї "розвели" волинян на понад 111 тисяч гривень

Середа, 14 березня 2018, 18:42
За добу шахраї

Упродовж доби шахраї видурили у волинян більше 111 тисяч гривень.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Минулої доби до органів поліції Волині звернулися п'ятеро волинян із заявами про шахрайства на суму понад 111 тис. грн. За фактами заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою вирішується питання відкриття кримінальних проваджень.

До Горохівського відділу поліції звернувся 49-річний житель села Цегів із заявою про те, що шахрай під приводом продажу одягу через Інтернет видурив у нього 11 тис. 540 грн. Гроші знаходилися на електронному рахунку банку.

Із аналогічною заявою звернувся 63-річний житель села Поворськ Ковельського району. У пенсіонера шахраї видурили 74 тис. 500 грн. Таку суму чоловік перерахував за придбання трактора через мережу Інтернет.

У Рожищенському районі 42-річна мешканка села Вишеньки втратила 3,5 тис. грн. Жінка через Інтернет хотіла придбати доїльний апарат. Гроші потерпіла перерахувала на картковий рахунок, проте оплачений товар так і не отримала.

У Луцькому районі 29-річний житель села Новокотів оплатив майже 10 тис. грн. за віртуальну послугу. Потерпілий через Інтернет домовився, що за 9,3 тис. грн йому перевезуть автомобіль через кордон.

Окрім того, в Луцький відділ поліції звернувся 36-річний місцевий мешканець. У нього невідомий чоловік під приводом зателефонувати видурив мобільний телефон. Сума збитків становить близько 3 тис. грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів