Поділитись:

Савченко розповів, як налагоджує стосунки з Палицею

Субота, 31 березня 2018, 11:05
Савченко розповів, як налагоджує стосунки з Палицею

Новопризначений голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко зазначив, що з часу свого призначення ще не встиг зустрітися із головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею.

Про це він розповів 30 березня в інтерв'ю суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд. LIVE".

ПАРТНЕР ПРОГРАМИ МАГАЗИН ЧОЛОВІЧОГО ОДЯГУ ARBER PORT-CITY

"Розмовляв телефоном (з Ігорем Палицею, - К). Ще не зустрічався. Зустрічався з його помічниками. Напевно, певні були складності, що Володимир Петрович (Володимир Гунчик, екс-голова Волинської ОДА, - К), і в принципі він правий як губернатор, не зустрічався з якимись помічниками. Є відповідність, паритетність поведінки, тому губернатор повинен зустрічатися із першою особою. Сьогодні мені треба виконувати завдання, тому я готовий зустрічатися з будь-яким представником, який приймає, або може передати рішення. Ігор Петрович десь у від'їзді, він повинен на днях приїхати. На сесії ми точно зустрінемось", - зазначив Олександр Савченко.

Він також додав, що не визнає слова "Це не можливо", відповідаючи на питання ведучого Тараса Шкітера, щодо можливого не досягнення порозуміння між виконавчою владою та представницьким органом.

Він також додав, що провів розмову із фракцією "БПП" обласної ради і має намір зустрітися із усіма. Також він додав, що планує відвідати засідання всіх комісій обласної ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів