Поділитись:

У театрі ляльок, Палаці учнівської молоді та Палаці культури Луцька – проблеми з пожежною безпекою

Понеділок, 02 квітня 2018, 13:14

На Волині 30 березня перевірили стан пожежної та техногенної безпеки на 28 об'єктах з масовим перебуванням людей. Під час обстежень виявили суттєві порушення.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, в Палаці учнівської молоді та Волинському академічному обласному театрі ляльок міста Луцька не всі приміщення обладнані сповіщувачами системи автоматичної пожежної сигналізації для виявлення пожежі на початковій стадії. А в торговому комплексі "Україна", що в смт Маневичі, та кінотеатрі ім. В.П. Газіна, що в смт. Ратне, її взагалі немає.

Окрім того, потребує ремонту система внутрішнього протипожежного водопроводу в будівлі комунального закладу "Палац культури м.Луцька" та в будівлі Палацу учнівської молоді обласного центру. В той же час не проведена вогнезахисна обробка дерев'яних конструкцій горищ Палацу культури м.Луцька, Волинського академічного театру ляльок, готельно-ресторанного комплексу "Мальованка" (Рожищенський район), будівлі готельно-розважальному комплексі "Три бобри плюс" (м.Нововолинськ). Також не здійснено замір опору ізоляції електромережі та перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в комплексі "Мальованка" та у кінотеатрі ім. В.П. Газіна, готельно-розважальному комплексі "Три бобри плюс". Також відсутній блискавкозахист на будівлях кінотеатру в смт. Ратне та Волинського академічного театру ляльок у Луцьку.

"За наявні порушення правил пожежної безпеки, що можуть призвести до пожеж та трагічних випадків на них, на керівників та посадових осіб установ і закладів складено 26 протоколів про адміністративні правопорушення, вручено обов'язкові для виконання приписи з термінами для усунення порушень правил пожежної безпеки", – повідомив начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦУМІ ТА ГОТЕЛІ "УКРАЇНА" ВИЯВИЛИ ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів